top of page

de liefdesbode

Een rijdende schrijfplek, een brievenbus, een typemachine, jouw verhaal - en brieven die raken. Samen met Lieke van den Krommenacker vormen wij de liefdesbode en wij schrijven  liefdesbrieven op bestelling.

Liefde is er om te delen. Daar helpt de liefdesbode je graag bij. Vanuit onze mobiele liefdespost schrijven wij, Anne & Lieke, liefdesbrieven op bestelling. Schuif aan, vertel ons wie je wilt schrijven en wij vertalen jouw boodschap naar een getypte brief die we voor je verpakken en verzegelen.

De liefdesbode is onderdeel van het programma over de drempel en reist vanaf het voorjaar van 2020 door de gemeente Leeuwarden. 

liefdesbode_bilgaard-21.jpg
De Liefdesbode Fries Museum_2020_door Ni

“Bijzonder om nu eens onder woorden te brengen waarom ik haar zo ontzettend bijzonder vind.” Jan uit Norg schreef (en kreeg) een brief aan de overleden zangeres die hij altijd heeft bewonderd.

 

“Och wat een lieve brief kreeg ik van mijn dochter en zo mooi geschreven, complimenten!” Geert uit Harlingen kreeg een brief van zijn dochtertje.

“Zo fijn, die brief van mijn kleindochters. Ik lees hem iedere dag opnieuw.” Een opa die post kreeg van haar twee volwassen kleindochters. 

“Een superleuk initiatief. Ze doen hun best om echt iets persoonlijks te schrijven, ook al kennen ze de ontvanger helemaal niet. Hopelijk vinden mijn ontvangers het net zo leuk als ik!” Charlotte uit Groningen bestelde een brief voor haar neefje op Ameland.

De liefdesbode in het nieuws

Reportage Leeuwarder Courant:

https://www.lc.nl/friesland/leeuwarden/Een-echte-liefdesbrief-met-hulp-van-een-liefdesbode-26000270.html

Omrop Fryslân

Liefdesbodes helpen met het schrijven van een brief; aandacht voor laaggeletterdheid

https://ap.lc/NGyM0

Omrop Fryslân

Op & Ût

https://www.omropfryslan.nl/utstjoering/op-ut-fan-13-febrewaris-2021-0900

Corus subsidie advies

Het belang van subsidies in Coronatijd

https://subsidies.corusadvies.nl/blog/het-belang-van-subsidies-in-coronatijd

In samenwerking met: Lieke van den Krommenacker

Opdrachtgever: Gemeente Leeuwarden 

Grafisch ontwerp: Lynn Heythekker

Ontwerp: Isabel Quiroga

bottom of page